Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

Extra informatie over de toewijzingen

Geplaatst op

Afgelopen donderdag op 7 december hebben wij een nieuwsbrief verstuurd met het bericht dat alle woningen in Brinkvelden fase 3 zijn toegewezen. Hierbij willen iedereen nader informeren over het vervolg en de toewijzing wanneer er een optie vervalt.

De gemeentelijke toewijzing van de woningen heeft inmiddels plaatsgevonden en alle woningen zijn onder optie. Wanneer er een optie vervalt dan wordt de woning eerst toegewezen aan kandidaten die zich binnen de inschrijfperiode hebben ingeschreven en daarmee op de reservelijst staan. Hiervoor wordt tevens de gemeentelijke toewijzingsprocedure gevolgd. Mochten er voor een woning geen reservekandidaten zijn die zich binnen de inschrijfperiode hebben ingeschreven dan wordt de betreffende woning in de vrije markt aangeboden.

Schrijf je via het formulier in als geïnteresseerde om de ontwikkelingen van Brinkvelden te volgen. Wanneer er meer nieuws is over Brinkvelden of bijvoorbeeld een vervolgfase in Harderweide dan zullen wij jou daar zo snel mogelijk over informeren.