Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

Start verkoop Brinkvelden op woensdag 15 november!

Geplaatst op

De derde fase van Brinkvelden in Harderweide gaat in verkoop! Dit is de laatste kans om in het mooie Brinkvelden te wonen. Fase 3 bestaat uit 1 riante vrijstaande villa, 16 royale twee-onder-een-kap woningen, 2 ruime hoekwoningen en 4 tussenwoningen.

We starten op woensdag 15 november met de verkoop. Je bent welkom van 17:00 tot 19:00 uur bij Bart Jansen Makelaars, Engelserf 28 in Harderwijk. Bij de start verkoop zijn de brochure met de tekeningen en plattegronden, de prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar. Parkeren kan aan de overzijde bij het voormalig belastingkantoor.

Kun je woensdag 15 november niet aanwezig zijn? Geen probleem! Want vanaf donderdag 16 november zijn ook alle verkoopdocumenten te downloaden op de website en af te halen bij Bart Jansen Makelaars in Harderwijk.