Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

Uitnodiging Fit & Gezond

Geplaatst op

In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe wijk Harderweide. De gemeente bouwt hier samen met het consortium, bestaande uit BPD Ontwikkeling en Slokker, de komende jaren ongeveer 1000 woningen. Het buitenleven komt centraal te staan in Harderweide: volop mogelijkheden om actief de omgeving te ontdekken en elkaar te ontmoeten.

Realisatie recreatieve voorziening

De gemeente is van plan om naast het nieuwe wijkdeel Harderweide bij het toekomstige Crescent een recreatieve voorziening te realiseren. Op dinsdagavond 4 juli wordt hierover een inloopavond georganiseerd. Er zijn een aantal schetsen voor deze recreatievoorziening rondom het water getekend en we willen graag jullie mening hierover horen!

Kom ook naar de bijeenkomt bij basisschool Het Startblok

De inloopbijeenkomst vindt plaats in de aula van basisschool Het Startblok aan het Biezenplein in Drielanden. Je bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur.
Dus, verheug jij je al op het buitenleven en actief bezig zijn in Harderweide, kom ons dan vertellen welke invulling jou het meeste aanspreekt!