Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

Start verkoop op dinsdag 20 juni!

Geplaatst op

Ja! Er gaat een volgend stukje Harderweide in verkoop! In Brinkvelden starten we op dinsdag 20 juni de verkoop van fase 2! Fase 2 bestaat uit 1 riante vrijstaande woning, 12 royale halfvrijstaande woningen, 4 ruime hoekwoningen en 6 tussenwoningen.

Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!

Alle woningen zijn gelegen op grote zonnige kavels! De hoek-, tussenwoningen en de tweekappers bieden een speels aanzicht door de vele variaties in de gevel. Ook van binnen zijn woningen verschillend van afmeting en indeling. Welke woning past bij jou?

Alle voorzieningen bij de hand
In Brinkvelden profiteer je van alle voordelen van nieuwbouw, zonder de ongemakken van een wijk in ontwikkeling. In de naastgelegen wijk Drielanden vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Scholen, een winkelcentrum met o.a. een supermarkt, slager en drogist … het is allemaal dichtbij! Het gezellige centrum van Harderwijk is op fietsafstand. Een dagje de natuur in? Je hebt de Veluwe als achtertuin en ‘t Wolderwijd in de voortuin, wat wil je nog meer!

Hoek- en tussenwoning: speels en gevarieerd
Een schuine kap, een dwarskap, een normale woning of extra breed … aan jou de keuze! Elk blokje bestaat uit verschillende woningtypen. Dit geeft jou volop keuze én het zorgt voor een gevarieerd en speels straatbeeld.

Twee-onder-een-kapwoningen
Ook bij deze royale woningen aan variatie geen gebrek. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een fijne woonkamer met openslaande tuindeuren, een ruime keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping én een vrij indeelbare zolder. Daarbij heeft elke woning een ruime garage.

Vrijstaande woning
Wil je nog meer ruimte, dan is de vrijstaande woning echt iets voor jou. Een klassieke, statige villa op een grote kavel, op een mooi plekje. De enorme raampartijen zorgen voor heerlijk veel licht in huis op alle verdiepingen. De woning heeft zelfs een aparte (werk)kamer op de begane grond! Wat wil je nog meer?

Nieuwsgierig geworden?

Kom op dinsdag 20 juni naar de start verkoop van 17:30 tot 19:30 uur bij Bart Jansen Makelaars, Engelserf 28 in Harderwijk.  Parkeren kan aan de overzijde bij het voormalig belastingkantoor.

Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!